Årets Lindemanpriser delt ut

Så er årets Lindemanpriser delt ut. Det skjedd på en stor festkonsert i Lindemansalen på Norges musikkhøgskole, der Runar Tafjord fikk Lindemanprisen, mens Mira Thiruchelvam fikk De Unges Lindemanpris.

Festkonserten var lagt opp av Stein Erik Tafjord, Christian Eggen, Arild Erikstad og Einar Solbu, og det var førstnevnte som hadde regien. I tillegg til prisvinnerne var det innslag ved Kåre Nordstoga, Vertavokvartetten, rektor Astrid Kvalbein ved NMH, en stor hornguppe under ledelse av Stein Erik Tafjord, Hild Sofie Tafjord, Fargespill Ålesund, samt en stor gruppe med en rekke musiskere. Og som vanlig var det festtale og overrekkelse av pris ved styreleder Einar Solbu i Lindemans Legat.

Dette er noen bildegløtt fra prisutdeling og konsert. Flere bilder på FAcebooksiden til Lindemans Legat.

Det er stengt for kommentarer.