Konsert i Sandar kirke, Sandefjord

Sandar kirke, Sandefjord

Sandar kirke. Foto: Wikimedia

Sandar kirke torsdag 15. mars kl. 19.00:

Himmelsk lyd!

Vakker musikk av:
Bach, Vierne, Franck, Lindeman
Folketoner og jazz

Med:
Wenche Helgesen, sang
Bjørn Vidar Ulvedalen, orgel

Last ned fullt program (pdf)

Arrangør:
Sandar menighet

Wenche Helgesen

Wenche Helgesen. Foto: Privat

Wenche Helgesen er fra Sandefjord og flyttet i sommer tilbake til hjembyen etter mange år i Oslo. Hun jobber som kulturskolekonsulent ved Nord-Jarlsberg kulturskole, hvor hun også leder kor. Hun dirigerer Vestfold Operakor og synger selv i Sandefjord Kammerkor. Wenche Helgesen er utdannet sangpedagog ved musikkonservatoriet i Trondheim og Tromsø og har hovedfag i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.

 

Bjørn Vidar Ulvedalen

Bjørn Vidar Ulvedalen. Foto: Privat

Bjørn Vidar Ulvedalen (Holmestrand) er kantor i Re og kjent for sitt arbeid med orgelskolen i Re hvor barn og unge får opplæring i orgelspill fra 6-årsalderen av. Ulvedalen studerer nå også mastergrad i kirkemusikk ved Norges musikkhøgskole.

 

Det er stengt for kommentarer.