Fødselsdagsfest med prisutdeling

Orgelet i Lindemansalen

L.M. Lindemans Kroningsmarsj fra 1873 spilles alltid ved utdelingen av Lindemanprisen. Her spiller domkantor Kåre Nordstoga på orgelet i Lindemansalen ved prisutdelingen i 2011. Foto: Knut Utler

Lindemansalen på Norges musikkhøgskole er den naturlige arena når Lindemans Legat inviterer til fødselsdagsfest for Ludvig Mathias Lindeman (1812–1887) 30. november kl. 18. Her vil jubilantens og musikerslekten Lindemans betydningsfulle innsats i landets kulturliv bli hedret gjennom ord og toner, og her vil de to Lindemanprisene som er spesielt knyttet til jubileet bli delt ut, og prisvinnerne hyllet.

Lindemanprisen ble opprettet nettopp for å hedre personer som gjennom en spesiell innsats i musikklivet har videreført Lindeman-tradisjonen. En rekke gjester vil bli spesielt invitert, men arrangementet er åpent så langt plassen rekker.

Det er stengt for kommentarer.